29 Юни 2017

Вие сте тук

Проекти, инвестицииСемейство Тръмп планира нова хотелска верига

Прегледи: Снимки:

Семейство Тръмп планира нова хотелска верига - смело разширяване на компания, която според критиците и без това вече е твърде голяма и непрозрачна за фирма, чийто собственик седи в Овалния кабинет, съобщи Асошиейтед прес.
Китайска компания купи 1/4 от дяловете на Хилтън

Прегледи: Снимки:

Китайската компания Ейч Ен Ей груп (HNA Group) обяви днес, че е придобила 25 процента от хотелската верига Хилтън (Hilton) за 6,5 милиарда долара, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.


Ейч Ен Ей ще плати премия от 26,25 долара на акция. Книжата на хотелската верига се търгуваха приблизително за 23 долара за акция в ранната търговия днес, отбелязва ДПА.
“Грандхотел България” продаден за 15 млн. евро

Прегледи: Снимки:

Емблематичният някога столичен хотел "Грандхотел България" е продаден, съобщи КлубZ. Сделката била финализирана още през август, но за нея се разбра едва днес. По-късно "24 часа" уточни, че сумата на сделката е 15 млн евро.

 
Айфелова кула издигната и в Макао

Прегледи: Снимки:

С репликата на Айфеловата кула и интериор, вдъхновен от Версай, Паризиан (The Parisian), най-новото казино на групата американската група Лас Вегас Сандс (Las Vegas Sands), днес официално посреща първите си клиенти в Макао - меката на хазартните игри.
Турски компании ще изграждат хотели в Иран

Прегледи: Снимки:
Плаващ хотел на Сена отвори врати в Париж

Прегледи: Снимки:
Sheraton отвори първия си хотел в Куба

Прегледи: Снимки:
Софийският Hyatt ще бъде построен наново на мястото на хотел и кино "Сердика"

Прегледи: Снимки:
Hyatt отваря хотел в София

Прегледи: Снимки:
Първият плаващ хотел във Франция отваря врати през 2016 г

Прегледи: Снимки:

Първият френски плаващ хотел "Оф Пари Сен" ("Off Paris Seine") с 58 стаи, включително четири апартамента, и ресторант трябва да отвори в Париж на кейовете на Сена през първото тримесечие на 2016 година. Това съобщи днес за АФП един от инициаторите на този "малко луд проект".


Хотелът с три звезди "единствен" и "нетипичен" ще се помещава на баржа от 650 тона и ще бъде вързан на 10 метра разстояние от кея Аустерлиц.


Страници

Събитията от А до Я - трето издание

Абонирайте се сега!

Вземете пълен достъп и ще можете да прочетете всички професионални съвети за своя хотел и заведение.Абонирай се!

Реклама

Facebook