29 Юни 2017

Вие сте тук

Food's Guide

     

Food's GuideВино на четиридесет метра под водата

Прегледи: Снимки:

Да се потопиш в дълбоките води на Средиземно море, да отвориш каса и да избереш своето вино: 120 бутилки Bandol се съхраняват на 40 метра под водата, край Лазурния бряг, за да може то да отлежи по-добре и "да разцъфтят букетите от аромати".
Испанският хамон превзема Китай

Прегледи: Снимки:

Ароматът е толкова изключителен, че прилича на "удар с юмрук по устата": с изострено внимание и очаровани, китайските купувачи стоят в почуда пред хилядите бутове иберийска шунка в лабиринта от пещери на производител от Югозападна Испания.


И докато Луци У изпада в екстаз, коментирайки вкуса на продукта, трима негови колеги се опитват да отрежат възможно най-тънки парчета от хамона, като това е детайл от особено важно значение при дегустациите, които те ще организират за техните купувачи, след като се завърнат в Шанхай.
Не е нужно да пиете бира, за да харесате Белгия, но наистина помага

Прегледи: Снимки:

Има още само няколко града по света, където бирената култура е така твърдо укрепена в самия център на града. Историческият център на Брюксел Гранд плас е обграден от бароковите сгради на някогашните занаятчийски гилдии.
София става световна столица на виното

Прегледи: Снимки:
Барист на Старбъкс изпадна в истерия заради новото фрапучино еднорог

Прегледи: Снимки:

Барист на веригата Старбъкс (Starbucks) се обърна към социалните мрежи, отчаян от новата напитка на компанията - фрапучино еднорог, предаде Асошиейтед прес.


Компанията се включи в манията по еднорозите вчера, пускайки сладко-кисела напитка с "рог" от розова и синя сметана, покрита с "приказен прашец".
Наближава първият пролетен базар на виното EnjoyWine 2017

Прегледи: Снимки:
Кубинец прави вино с тропически плодове и презервативи

Прегледи: Снимки:

Сладката миризма на ферментиращи плодове изпълва улиците около скромната хаванска къща, в която Орестес Естевес и семейството му пълнят стъклени дамаджани с грозде, джинджифил и хибускус, след това им нахлузват отгоре презервативи, за да започне необичайният процес на производството на вино в страна, известна със своя ром.
Първият пролетен базар EnjoyWine 2017 ще представи новото лице на българското вино

Прегледи: Снимки:
Фантазии на австрийски шоколатиер провокират вкусовете на любителите

Прегледи: Снимки:
5% ръст на приходите за държавата осигури пивоварният сектор

Прегледи: Снимки:


Страници

Събитията от А до Я - трето издание

Абонирайте се сега!

Вземете пълен достъп и ще можете да прочетете всички професионални съвети за своя хотел и заведение.Абонирай се!

Реклама

Facebook