28 Апр. 2024

Вие сте тук

THExperts – your weekly guide to the hospitality business

Всички новини за туризма, хотелиерството и ресторантьорството на едно място. Изпратете и вашата.

 

 

В новия брой на THExperts четете

Какви са изискванията на бизнес туристите и как хотелите ги задоволяват, Бизнесмен и бизнес леди, предизвикателствата пред хотелиерите – това са част от акцентите в темата на броя „Бизнес туристът“.

Четете още:

Как в Куба превръщат фестивал в световна туристическа атракция

Кои са предпочитаните пътници от авиокомпаниите

Какви са тенденциите в хотелиерския бизнес в Европа

Как да увеличим продажбите в ресторанта

Какво се случи на третото издание на кулинарния форум „Концепции 2013“

 Всичко това, но не само, ще прочетете в мартенския брой на списанието.

 

 

ТУРИЗЪМ

 

Албена с награда в Москва

Истински диамант като награда получи най-голямата туристическа компания у нас „Албена” АД по време на изложението МИТТ ‘2013 в Москва, съобщиха от курорта. Прочетете повече

 

Австрийски пенсионери откриват сезона в Слънчев бряг

Слънчев бряг посреща първите туристи за сезона на 24 април, съобщиха от едноименното дружество. Австрийски пенсионери са първите летовниците, които ще открият сезона. Прочетете повече

 

Луксът плахо се завръща в Куба

Уикенд в петзвезден хотел, луксозни ресторанти и салони за красота, скъпи коли - луксът плахо се надига в Куба, благодарение на икономическите реформи след 50 години уравнивиловка и аскетизъм,  пише Франс прес.  Прочетете повече

 

ХОТЕЛИ

 

„Кемпински Гранд Арена“ подкрепи две световни каузи

Романтична вечеря на свещи край камината прекараха в събота част от гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Други се забавляваха пак на свещи на осветения с множество малки свещички Лоби бар под звуците на живата музика на дует „Елан Дуо“. Причината е не проблеми с енергоснабдяването, а "Денят на Земята", към който се присъедини хотелът. Прочетете повече

 

Сватбени тенденции представиха в Гранд Хотел София

В Гранд Хотел София вече не само организират сватбите според желанията на клиентите си. Натрупаният опит позволява на екипа да прогнозира сватбената мода, а защо не и да стане неин законодател. Прочетете повече

 

 

FOOD’S GUIDE

 

Плодове, подправки и билки освежават виното

Аромати и вкусове на подправки, билки и плодове отличават новите колекции  вина, които ще бъдат представени на Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2013“ от 3 до 6 април в Международен панаир Пловдив. Прочетете повече

 

 

Аромакулинария демонстрират на „Фудтех-2013“

Аромакулинарията не само подобрява качеството на храната, но влияе и на настроението. Това ще демонстрират участници в работилните "Сготви си здраве" по време на  „Фудтех 2013“ от 3 до 6 април в Международен панаир Пловдив. Здравословното хранене е акцентът на изложението тази година. Прочетете повече

 

 

Карлсберг България продължава да инвестира в пивоварната в Шумен

Близо 3,5 млн. лева ще инвестира тази година Карлсберг България в пивоварната в Шумен и маркетингови активности в подкрепа на марката Шуменско. Така общият размер на вложенията в завода, откато е част от Карлсберг Груп, ще надхвърли 90 млн. лева.  Прочетете повече

 

 

Еднометрово великденско яйце създадоха в САЩ

Огромно великденско яйце с височина около метър е изложено в Ню Йорк. Яйцето, което струва хиляда долара, е декорирано с персонажи на популярната игра  "Angry Birds".  Прочетете повече

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed