30 Апр. 2024

Вие сте тук

The Mall очаква над 11 млн посетители през втората си година

08.03.2011

THExperts  

Най-големият търговски център в България  - софийският The Mall, е посрещал средно 181 хил. посетители седмично и около 839 хил клиенти месечно през първата година от откриването си, съобщиха от комплекса.

"Очакваме броят на посетителите да продължи да расте и през следващата година и сме планирали силна маркетингова програма, за да реализираме целите си. Стремим се да постигнем 11–12,5 млн посетители, като за реализирането на тази цел ще използваме комбинация от съществуващи и нови маркетингови оферти към клиенти и търговци", коментира Франсис Уайтинг, управител на The Mall.

През април The Mall ще отбележи първата си успешна година на пазара. През тази година търговският център използва нововъведения в областта на управлението на подобни комплекси. Това е първият търговски център в страната с международно признат сертификат за управление на околната среда ISO 14001:2004. Това означава повишаване на енергийната ефективност, оптимизиране на използваните ресурси и намаляване на отпадните продукти. The Mall основа първи  „Форум на наемателите” – група от активни наематели, които са се ангажирали в развиването и прилагането на активности в подкрепа на общата маркетингова стратегия на комплекса.

На територията на комплекса има няколко заведения за хранене, сред които Burger King, Subway, Nordsee, KFC, Olive Oil and Oregano. На територията на най-големия търговски център в страната с  територия за отдаване под наем от 66,000 кв. м. има около 200 магазина за мода и места за забавления.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed