06 Май 2024

Вие сте тук

easyJet пуска оптимизиран мобилен уеб сайт

20.07.2012

  Нискотарифната авиокомпания easyJet  пуска тази седмица своя първи оптимизиран мобилен уеб сайт, съобщиха от превозвача. Новият мобилен сайт, който е достъпен на адрес http://m.easyjet.com/m2p-ej/s/, дава възможност на потребителите да търсят и резервират полети, да проверяват в движение информацията за полета, да управляват резервациите си, както и осигурява достъп до често задавани въпроси. Мобилната версия на сайта може да бъде използвана чрез Blackberry, Windows 7, iPhone и Android устройства.


Сайтът поддържа шест езика: английски, немски, италиански, испански и холандски и е достъпен за всеки, притежаващ телефон с интернет. Не изисква изтегляне на софтуер и използването му е толкова лесно, колкото въвеждането на m.easyjet.com във вашият мобилен браузър.


Пускането на мобилния уеб сайт следва успешното представяне на easyJet iPhone & Android apps през декември миналата година. За малко повече от 6 месеца приложението е било изтеглено над 2 милиона пъти и е оценено с рейтинг 4.5 звезди в Apple’s App Store.


Според маркетинг директора на на easyJet Питър Дъфи стартирането на оптимизирания мобилен уебсайт  ще помогне на повече клиенти да получат достъп до необходимата  информация, дори когато са на път. "Все още сме в началото на вълнуващо пътешествие в света на мобилните комуникации, но планираме все повече ориентирани към клиента нововъведения, които ще улеснят пътуващите, особено по време на престоя им на летището,”  посочи той.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed