02 Май 2024

Вие сте тук

15 български компании на изложение за захарни и сладкарски изделия в Кьолн

26.01.2012

Петнадесет български фирми ще вземат участие в Международно изложение за захарни и сладкарски изделия ISM, Кьолн, Германия, което ще се проведе от 29 януари до 1 февруари 2012 г. в изложбения център KoelnMesse, Кьолн, Германия. Това съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) която  организира участието на българските фирми в изложения в чужбина.


Международното изложение зa сладкарски и захарни изделия ISM е едно от най-големите в света, специализирано в областта на сладкарските и захарните изделия. Проявата се провежда ежегодно от 1991 година и има силно изразено международно участие.

 

Промоционалната проява предоставя добра възможност за презентиране както на най-новите продукти и тенденции в производството в сектора, така и да се придобие цялостна представа за състоянието на сладкарската индустрия в глобален мащаб. Успехът на ISM се дължи и на професионалната организация - изложението събира голямо разнообразие от готови продукти и е предназначено за специалисти от бранша.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed