01 Май 2024

Вие сте тук

„Албена“ стартира продажбите за сезон „Лято – 2013“

22.10.2012

С 15% намаление стартира ранните записвания за Лято 2013 курортът „Албена“ . Това обяви днес Йовка Страшилова, зам.-директор „Маркетинг и продажби“ в Албена АД, обявявайки официално старт на продажбите в Албена и Приморско.

 

Намалението е валидно до 5 ноември, след което в продължение на два месеца и половина отстъпката ще е в размер на 10%. Намаленията ще са валидни само за резервации през сайта на „Албена“ АД или кол центъра на курорта.

 

След края на януари при резервации през сайта на курорта ще има 5% отстъпка от цената, съобщи Асен Георгиев, заместник директор „Електронни продажби“ и „Информационни технологии“. По думите му през сезон „Лято-2012“ директните продажи през сайта са се увеличили с 36% в сравнение с миналата година.

 

Цените за летния сезон са само 2-3% по-високи, отколкото за миналото лято, уточни Йовка Страшилова. Между 55 лв и 106 лв на човек дневно са цените на пакетите ол инклузив във високия сезон. Цената на нощувка със закуска започва от 33 лв във високия сезон, а извън него спада до 28 лв.

 

Повече по темата четете в следващия брой на THExperts.

 

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed