02 Май 2024

Вие сте тук

Феста Холдинг раздаде първата вълна от награди по случай 20-та си годишнина

18.08.2011

Сто осемдесет и три награди са спечелени в първата томбола в четирите нива на онлайн играта „Феста 20” по повод 20-та годишнина на холдинга, съобщиха от "Феста хотели". В края на юли Феста Холдинг стартира забавна онлайн игра, която дава шанс на участниците да спечелят множество награди от компаниите на холдинга. Играта отбелязва голям интерес и огромен брой регистрирани участници.

Късметлиите от първо теглене, дали верни отговори в играта, бяха изтеглени на случен принцип. Участниците спечелиха общо 183 награди сред които уикенд почивки във Феста Хотели, бутилки вино и ракия от Черноморско Злато, Международни кредитни карти MasterCard Travel Card от Инвестбанк, рекламни плюшени възглавници Феста Хотели, Здравни пакети от Здравноосигурителна Компания „България Здраве”, билети от Феста Делфинариум, Варна и много други.

Втората томбола ще бъде изтеглена на 12.09.2011 г. на аналогичен принцип, с общ брой награди от всички нива 183 бр. След изтеглянето на всички печеливши от втората сесия ще се изтегли и един печеливш от всички, отговорили правилно и на 20-те въпроса. Победителят ще почива 1 седмица през зимата в луксозен хотел от веригата на Феста в Боровец и ще получи безплатна кредитна карта от Инвестбанк. Имената на победителите се публикуват в сайта www.festa.bg/20years до един работен ден след изтеглянето.

От холдинга припомнят, че през последните 20 години ФЕСТА ХОЛДИНГ успешно развива и управлява компании в три основни бизнес направления: банкови и финансови услуги, хотелиерството и туризъм, винопроизводството и лозарство. Най-успешният български бранд за висоалкохолна напитка – Бургас 63, е една от големите гордости на ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО, Поморие. Здравноосигурителна компания в България - ЗОК „БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ”, е лидер с най-голям пазарен дял и с най-голям брой осигурени лица. А ФЕСТА ДЕЛФИНАРИУМ оставя  посреща над 200 000 малки и големи гости на Варна всяка година.

През последните 3 години ФЕСТА ХОТЕЛИ отвори 4 нови хотелски комплекса и се наложи като една от успешните български вериги. Петзвездният ФЕСТА УИНТЪР ПАЛАС в Боровец, част от веригата, наскоро беше удостоен с наградата за хотел с най-добра он-лайн репутация в Европа на престижното световно изложение за луксозен туризъм в Лугано.

 


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed