02 Май 2024

Вие сте тук

Феста холдинг празнува 20 години успешен бизнес

05.07.2011

  izbataТази година Феста Холдинг празнува 20-годишен юбилей. Като подарък за годишнината всички компании от Феста Холдинг ще раздават много награди и подаръци за своите клиенти и приятели до края на годината, съобщиха от холдинга.

От днес до средата на септември ФЕСТА ХОТЕЛИ предлагат "Феста лято" - всяка седмица нова промо оферта за почивка на море или планина на www.festahotels.com и на страницата на хотелите във Фейсбук. Офертите са с много намаления и допълнителни услуги.

От 20 юли на уебсайта на Феста Холдинг www.festa.bg стартира увлекателна онлайн игра с 20 въпроса от компаниите на холдинга и с 20 пъти по 20 награди. Освен възможност да спечелите невероятни награди и отстъпки, ще се забавлявате и ще научите много интересни неща: тайните на винопроизводството, любимата храна на делфините, модерните тенденции за морска почивка.

Вече 20 години ФЕСТА ХОЛДИНГ успешно развива и управлява компании в няколко основни бизнес направления: банкови и финансови услуги, туризъм и атракции, винопроизводство и лозарство, строителство. В момента компаниите от холдинга осигуряват работа на 3500 души в различни региони на България и създават продукти лидери на пазара.

Компании на Феста Холдинг:

 ИНВЕСТБАНК е стабилно развиваща се българска търговска банка, с авторитетно присъствие във финансовия сектор в страната и на европейския банков пазар. Предлага пълната гама от банкови услуги за индивидуални, корпоративни и институционални клиенти в над 130 клонове и офиси в цяла България.

Петзвездният ФЕСТА УИНТЪР ПАЛАС в Боровец, част от веригата ФЕСТА ХОТЕЛИ, наскоро беше удостоен с наградата за хотел с най-добра он-лайн репутация в Европа на престижното световно изложение за луксозен туризъм в Лугано.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed