27 Апр. 2024

Вие сте тук

Туризмът подарява надежда – благотворителна инициатива на Ваканция/СПА ЕКСПО 2016

04.02.2016

"Туризмът подарява надежда!" е мотото на благотворителна идея, която ще обедини туристическия бизнес на предстоящото издание на Международната туристическа борса Ваканция/СПА ЕКСПО 2016.  

 

Организаторите  от ПРИМ ЕКСПО представиха инициативата, в която ще се включят участници и представители на  туристическия бизнес от България и чужбина.


Туристическият бранш ще подкрепи поне един български ученик от професионална гимназия по туризъм, който искаме да остане да работи в България, да му предложим стаж, да подпомогнем финансово обучението му, както и да му осигурим работа след завършване на XII клас, каза Вихра Огнянова, инициатор на идеята. 

 

За да докажем, че независимо от трудностите туризма е индустрия на гостоприемството и в продължение на най-почитаните български традиции за спомоществователство на науката и образованието, тази година Ваканция/СПА ЕКСПО ще подкрепи професионалното образование по туризъм: Туризмът подарява надежда!, посочи тя.

 

За да дадем шанс на един млад българин да приключи успешно и със самочувствие своето образование в туризма и заедно с нас да продължи да работи в една от най-динамичните професии, по време на коктейла за участниците ще се проведе благотворителен търг. Повече информация за търга, предметите, които ще предложим и компаниите, които ги предоставят, ще бъдат публикуваме в сайта на изложението http://www.holidayfair-sofia.com.

 

Инициативата се реализира с любезното съдействие на:

 

МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМАTHEXPERTS - TRAVEL&HOSPITALY EXPERTS

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ФОНДАЦИЯ „ТАНГРА ТАН-НА-КРА“

TRAVEL TV (GLOBUS MEDIA GROUP)

 СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ „CRS BG”

ВИНАРСКА ИЗБА „ВИЛА ВИНИФЕРА”

БИСЕРКА ОГНЯНОВА, ПРИМ ЕКСПО

ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ

 

Ако искате и вие да се включите в инициативата, още не е късно! Просто се свържете с организаторите.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed