01 Май 2024

Вие сте тук

Тропическите и ярки цветове са хит за сватбите през 2011

19.04.2011

Последният хит на булченските рокли и украси за сватбени тържества бяха представени на луксозното сватбено шоу в апартхотел Лъки Банско. Мис Силикон Гери Райчевска влезе в ролята на булка, а неин жених стана ресторант-мениджърът на Лъки Ромео Георгиев. 

"Сватбата" се състоя сред уникалния декор, подреден от стилистите на сватбена агенция Диаманти,  предложения в  ярки и тропически цветове, според модните тенденции за 2011 г.  


Празничната палитра изобилства от всички нюанси на зеленото, тюркоаз, корал, циклама, лавандула, мока, червено, искрящо розово, сиво, лимонено жълто и портокалово. Тези цветове могат да бъдат съчетани в комбинация с червено и зелено, розови нюанси със сини акценти, пепел от рози и сиво, мока и корал, бяло и зелено, лавандула и циклама.  Зелено и тюркоаз е една от най- харесваните комбинации, както и топъл портокал и мока. Червено, бяло и синьо е  прекрасно и празнично.

Според експертите на агенция "Диаманти" младоженците все повече избират нестандартните цветове и места за своите сватби - последният хит е венчавка на плажа, както и огнени тържества.

По време на изложението бе представена за първи път и здравословната диета без гладуване - ЛъкиФит йога и подмладяване. Това е една от трите основни програми за редуциране на теглото без глад, създадени от компетентни специалисти по хранене, сред които проф. Божидар Попов, които се предлагат единствено в Лъки Банско. 


Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed