12 Май 2024

Вие сте тук

С огнено шоу откриват сезона в Боровец

20.12.2011

С лифт-карти на половин цена, сняг и огън откриват сезона в Боровец на 23 декември, съобщиха  концесионерите на курорта от "Бороспорт".
В петък курортът ще посрещне запалените почитатели на зимните спортове със снежни писти, много емоции и вечерно парти "Огън и лед".

По традиция в нощта на откриването на сезона лифт-картите ще са на половин цена, а нощното каране, което от тази зима е до 22.00 ч. за 23 декември ще е без пари.

Програмата за откриването на сезона на 23 декември е реверанс към Световния сноубордистки ден и първата демонстрация по ски и сноуборд ще се състои на специално изградения за тази цел промо-парк в подножието на "Мартинови бараки 3". Там всички желаещи - аматьори и професионалисти могат да премерят сили във форматите "Слоуп Стайл" и "Еър Бег Джем Сешън". Ще има и награди за постигналите най-добри резултати.

Приятна изненада за желаещите да придобият скиорски умения ще е безплатната екипировка и ски-уроци в деня на откриването от инструкторите на ски-училище "Бороспорт".

Единственото условие за това ще е желаещите да се запишат в специално обявените "happy hours" . Безплатни ще бъдат също ски уроците и забавленията в снежния детски парк "Борокидс".

В деня на откриването пред хотел "Рила" ще има специална панаирна част и дегустационен център, където майстор-готвачи ще демонстрират уменията си, а гостите на Боровец ще могат да опитат различни храни и напитки.

Кулминация на празника е замисленото вечерно парти "Огън и лед", в което зрителите ще могат да видят спектакъла с огнените топки "пой" и на огненото шоу на ски учителите от Бороспорт. В него ще се включат и младите спортисти по ски и сноуборд от клубовете "Чамкория", "Рилски скиор", "Бороборд" и "Блейд", а освен тях ще има и демонстрации на ратраци, моторни шейни и ATV, съчетани с много музика и томболa с награди.

Боровец посреща гостите си с подобрени системи за изкуствен сняг, както и с възможност да се види какво е състоянието на пистите директно през интернет-страницата на курорта.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed