10 Май 2024

Вие сте тук

Ски услугите без промяна на цените в Чепеларе

17.12.2011

Цените на ски-услугите в Чепеларе се запазват  от миналия сезон, съобщиха от местното хотелиерско сдружение. Скицентърът "Чепеларе" откри  новия зимен сезон с празнична церемония.


Първите за сезона скиори и сноубордисти ползваха безплатно с лифта в деня на откриването. Чепеларе трябва да запази своя облик, пожела при откриването на сезона заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов. Според него курортът предлага на туриста не просто ваканция, а преживяване, емоция, усещане за уют.

 

Ценовата политика на местните хотелиери е насочена към запазване на марката на Чепеларе като зимен курорт, достъпен за българското семейство, заяви Съби Маданков,  председател на хотелиерското сдружение в града. По неговите думи цените са съобразени с тежката икономическа ситуация и нощувка в Чепеларе струва от 10 до 50 лева, в зависимост от категорията. Хотелите и местата за настаняване в града разполагат с 1078 легла, а ресторантите и заведенията са с общ капацитет 2251 места. Цената на дневна лифткарта остава 38 лева. И през този сезон ще се запази практиката за намаления и промоции за лоялни клиенти, както и за предоставяне на безплатни карти за деца от спортни клубове в Чепеларе.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed