26 Апр. 2024

Вие сте тук

Резидор – с два нови бранда догодина

03.03.2014

Една от най-големите хотелски компании в света, Carlson Rezidor Hotel Group, обяви, че въвежда два нови бранда  —  Radisson Red и Quorvus Collection.  Очакванията са, че първите хотели на новите вериги ще се появят догодина.

 

С въвеждането на Radisson Red  компанията планира да създаде нова хотелска категория Lifestyle Select, която ще се отличава с високо ниво на обслужване, модерен дизайн и персонализиран подход към госта.  Голямо внимание ще се обръща на технологиите – с помощта на мобилно приложение гостите ще могат не само да се регистрират в хотела, но и да си поръчат напитки от бара, продукти от минимаркета и такси за летището.



Вторият бранд — Quorvus Collection, е верига луксозни хотели, които ще отговарят на най-високите изисквания на модерните туристи. От компанията посочват, че хотелите, които ще бъдат включени в колекцията, трябва да отразяват и особеностите на културата на региона, в който се намират.


Международният оператор Carlson Rezidor Hotel Group, в чието портфолио влизат вериги като  Radisson Blu, Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson и Country Inns & Suites By Carlson,  планира до  2020 г. да отвори над 60 хотела  от бранда  Radisson Red и 20 обекта от Quorvus Collection.  

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed