27 Апр. 2024

Вие сте тук

Първи СПА и балнео- конгрес предстои в Хисаря

20.05.2014

„Балнео и СПА туризмът – Стратегически потенциал на България” е мотото на Първия годишен конгрес, който Българският съюз по балнеология и спа туризъм организира  на 28 и 29  майт.г. в гр. Хисаря, съобщиха от организацията.

 

Конгресът се осъществява в партньорство с Министерство на икономиката и енергетиката, Община Хисаря и Европейската СПА Асоциация.

 

Талеб Рифай,  Генерален секретар на Световната организация по туризъм, ще участва в специален панел, свързан с термалните води.

 

В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други актуални проблеми на СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.

 

На 29-ти май 2014 г. в специален workshop за професионалистите е отделено време за осъществяване на двустранни работни срещи между участниците в конгреса.

 

Целта на събитието е да повиши уменията и знанията на професионалистите в областта на СПА и балнеоиндустрията, които  ще научат  новите тенденции в сектора и ще придобият умения, които ще им позволят да предоставят висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

 

По време на конгреса ще бъдат връчени за първи път и Наградите на Български съюз по балнеология и спа туризъм за иновации в областта на медикъл СПА и СПА сектора.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed