03 Май 2024

Вие сте тук

Нова Година в Берлин

01.12.2011

Повече от един милион души ще се съберат в Берлин в последния ден на годината за най-мащабното новогодишно парти под открито небе, съобщиха от Germanwings. Празненството пред Бранденбургската врата превъзхожда по размери и блясък дори тези в Ню Йорк и Лондон и обещава много музика, танци и спиращи дъха фойерверки чак до ранните часове на първия ден от 2012 година.

Изключителни сцени, дансинги и шатри с жива музика очакват гостите на Берлин в празничната нощ. За доброто настроение ще се погрижат някои от най-добрите световни DJ-и, рок и поп групи, а уникално светлинно и лазерно шоу ще пренесе любителите на светлинните ефекти в ново, цветно измерение. Десетки щандове ще предлагат апетитна интернационална храна, приготвена от готвачи от различни точки на света. Не са за изпускане и празничните коктейли, чието миксиране барманите превръщат в същинска атракция.

Кулминацията на вечерта безспорно е официалното отброяване на минутите до полунощ, впечатляващите фойерверки и празничната наздравица, най-голямата в света, с традиционното немско пенливо вино зект. Входът за партито е свободен, а официалната програма на главната сцена стартира в 18:30 ч. Заредете се с голяма доза парти настроение, облечете се топло и удобно и бъдете там още в 17:00, за да си намерите добро място за едно ново и уникално празнично изживяване.

Освен това величествено и шумно събитие, почти всички хотели, ресторанти и дискотеки в Берлин организират специални новогодишни партита. На няколко ключови места в града илюзионисти, музиканти и танцьори ще забавляват със своя талант гостите на града. Тези, които обичат предизвикателствата, могат да се включат в традиционното Новогодишно бягане, което започва на 31 декември по обед от Бранденбургската врата. В последните дни на тази година не трябва да се пропускат и прочутите Берлински Коледни базари, където може да откриете уникални ръчно изработени сувенири за близките си и да се насладите на традиционни немски лакомства. Повече информация можете да намерите на www.visitberlin.de.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed