10 Май 2024

Вие сте тук

Немски телевизионен канал пуска филм за Албена

12.12.2011

Популярният немски телевизионен туристически канал Sonnenklar.tv, който е собственост на FTI, пуска филм за Албена в навечерието на коледните и новогодишните празници. Това стана известно на среща в Германия на представители на курорта с Митя Кочевар – директор на дестинации Словения, Хърватска, Черна гора, Румъния и България във FTI.

От Германия пристигнаха оптимистични новини относно записванията за почивка на немски туристи в Албена за следващия сезон, заяви старши мениджърът в отдел „Маркетинг и продажби” на немски пазар Елена Георгиева. Потвърждение за това е дал Дирк Берлингхоф, който е управляващ директор в Алтурс. Той смята, че основна причина за това е, че немският туроператор има собствени чартъри.

Гостите от Германия, повечето от които са редовни посетители, са отличили чистия плаж, спокойствието и хубавата храна в Албена.

„Туроператорът РЕВЕ със своите марки ITS, Tjaereborg, Jahn Reisen започват по традиция първи лятната програма за България. За 2012 г. има 3 основни летателни дни – събота, неделя и понеделник и 2 допълнителни – сряда и петък – през главния сезон. За разлика от някои други туроператори РЕВЕ са предложили полети от всички летища, от които в Албена е имало гости от Германия до сега”, каза още Елена Георгиева, която добави и, че най-новите каталози на Албена на немски език, вече са достигнали до всички големи центрове в Германия.

По предложение на FTI, които са спонсори на отбора по хокей на Мюнхен, Албена ще участва в томбола на последния мач за годината на тима в Германия. Срещата, която се очертава да бъде посетена от 12 000 зрители, е насрочена за 30 декември, а в една от третините, ще се разбере късметлията, който ще спечели едноседмична почивка в Албена.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed