02 Май 2024

Вие сте тук

Най-позитивни снимки от България 2013

16.12.2013

Фото-конкурс "Най-позитивни снимки" се организира за трета поредна година. Целта на инициативата е да събере възможно най-много позитивни, вдъхновяващи и значими кадри от изминалата година и да публикува ТОП 50 от тях в блога http://positiveness2013.wordpress.com/. Нашата цел е да съберем позитивните моменти от отиващата си и изпълнена с различни емоции 2013г., казват организаторите.

 

Те канят всички българи да пратят своите любими кадри на positiveness2013@gmail.com и да разкажат със заглавие или кратка история защо са направили снимката. Екипът ще селектира най-позитивните фотоси от годината и ще ги качи на блога на Коледа.

 

Срокът за участие е до понеделник, 23.12.2013г.

 

"Идеята се роди от наблюдението, че всички колекции със снимки за края на годината по медиите са винаги пълни с тъжни новини и натоварващи визии. Ние вярваме, че възприятията за това какво е негативно и какво е позитивно са силно субективни и това важи особено за бурната 2013-та. Затова сайтът ще събере за трета поредна година десетки визии на отиващата си година и ще създаде единен образ, който да ни усмихва през цялата следващата година," казват тримата инициатори на идеята - Елида Караиванова (@еlidda), Събина Панайотова (@Saaabina) и Петър Бояджиев (@pe6kata).

 

 

 

 

Зад проекта стоят Елида Караиванова (@еlidda), Събина Панайотова (@Saaabina) и Петър Бояджиев (@pe6kata).

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed