03 Май 2024

Вие сте тук

Над 170 хотела участват в акцията „Коледно пазаруване“ в Париж

07.12.2011

Над 170 хотела в Париж участват в мащабната «Коледно пазаруване», която ще продължи до края на февруари 2012 г. във френската столица, съобщиха от Atout France. Цели 3 месеца гостите на града ще могат да купуват с намаление всички зимни атрибути в Столицата на модата. Акцията се организира с подкрепата на професионалистите в туризма и Офиса за туризъм и конгреси в Париж.  

 Легендарният ресторант Flo предлага безплатен аперитив и 10% намаление на обедното меню. Круизните компании, организиращи плаване по Сена и парижките канали, също се включват в акцията. Култовото кабаре Lido предлага с намаление 20% за някои от спектаклите си.

В рамкаите на „Коледното пазаруване“ гостите на града имат възможност да видят Париж по нов начин. За тях са предвидени гурме екскурзии от Meeting The French, разходки по неподнати улици, да се повозят с 4 Roues Sous Un Parapluie с луксозен автомобил по маршрута „Един Париж, две мечти“, да вечерят в парижко семейство с Voulez-vous Dîner. Културната програма също е доста наситена. Paris Museum Pass като вълшебна пръчица ще отвори пред гостите на града вратите на над 60 туристически атракции и музеи. Цената е едва 8 евро за два билета в периода 11 – 18 януари 2012 г.

Списък на всички участници в акцията може да се намери на сайта www.shoppingbyparis.com.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed