02 Май 2024

Вие сте тук

Месец на детето обяви Феста Хотели

06.06.2011

В месеца на детето и началото на летните ваканции от веригата "Феста Хотели" обявиха безплатно настаняване на деца в петзвездните „перли” Виа Понтика в Поморие и Феста Уинтър Палас в Боровец.

Ако се чудите къде да изпратите детето с баба и дядо или да го заведете на кратка почивка по случай завършване на учебната година, "Феста Хотели" има предложение – безплатно настаняване на децата. През целия месец юни деца до 12 години с родители или баба и дядо ще бъдат настанявани безплатно в подходящи за семейства студиа и апартаменти и в двата пет-звездни хотела Виа Понтика, Поморие и Феста Уинтър Палас, Боровец. Предвидени са всички удобства за приятна и комфортна почивка на малчуганите и техните семейства.

Хотелите разполагат с детски кът и аниматори, детски секции на басейните, игрални и компютърни зали. Във Феста Уинтър Палас 5*, който се намира в непосредствена близост до центъра на курорта Боровец, се предлагат пакети с включена конна езда за децата. Една чудесна възможност, докато децата се забавляват, родителите да релаксират в градината край басейна или в СПА центъра на хотела. Ако предпочитате семейно развлечение, хотелът предлага и пикник с езда за цялото семейство. Ще имате възможност да пояздите както и да отпуснете сред планината докато се приготвя скарата и се изстудява виното.

За тези, които свързват лято с море, комплекс Виа Понтика в Поморие е идеалният избор. Заобиколен от прекрасен зелен парк на метри от морския бряг и плажа, хотелският комплекс разполага с всичко необходимо за семейната ваканция. Формулата All Inclusive включва богати бюфети за закуска, обяд и вечеря, както и междинни закуски, освежаващи напитки край басейна или в градината и много забавления, предвидени в програмата на анимацията.

Комплексът разполага със супер модерен СПА център, където имате възможност да се подложите на терапии с вино и екстракти от грозде за възстановяване и подмладяване. Можете да се запознаете с тънкостите и тайните на производството и отлежаването на виното в действащата винарска изба и дегустационна, построена през 1932 г.

От Феста Хотели обещават, че това е само началото на атрактивните изненади за сезона. През целия летен сезон очаквайте много възможности за пълноценна почивка на цялото семейство.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed