03 Май 2024

Вие сте тук

Международен салон за външно обзавеждане Римини Италия

20.07.2012

 

Италианската търговска камара в България започва набирането на фирми (buyers) – желаещи да посетят 30-то издание на изложението SUN – Международен салон за външно обзавеждане, което ще се проведе в периода 7 – 9 октомври 2012 г. в Римини, Италия

 

На SUN са представени от най-обикновени допълнения до най-висок клас външно обзавеждане за частни и публични пространства, за хорека и къмпинг, за градини и паркове, за тераси и балкони, плажове и басейни, улици и площади, за СПА и барбекю. Изложителите са групирани в следните сектори:

  • OUT STYLE – обзавеждане, продукти и решения, насочени към открити пространства, свободно време и почивка, готвене на открито.

  • SUN CONTRACT – външно обзавеждане, продукти, проекти и решения за хотели, ваканционни селища, заведения разполагащи с открити площи.

  • SEA STYLE – артикули и оборудване за плажове, басейни, за балнеоложки и СПА курорти.

  • URBAN STYLE – артикули, обзавежданеи проекти за публични градски пространства.

  • GARDEN SUN – проектиране на зелени площи, декорация, артикули и продукти за градината.

 

Паралелно със SUN се провежда 27-то издание на Международния салон за играчки и игри на открито – GIOSUN, където са представени игри, играчки и спортни стоки за домашно забавление и за хотели, училища и детски градини, както и за публични пространства – паркове, градини и плажове.

 

Допълнителна информация бихте могли да получите на следната интернет страница:

www.sungiosun.it

 

Участниците в делегацията е необходимо да отговарят на следните критерии: да бъдат вносители, дистрибутори или търговци на едро на обзавеждане и аксесоари, предназначени за открити пространства, както и външно обзавеждане за туристически обекти, плажове и обществени пространства.

 

За да участвате в селекцията е необходимо да ни изпратите попълнен с цялата изисквана информация и подписан приложения регистрационен формуляр, сканиран по електронна поща или факс най-късно до 30 юли 2012 г.

 

Участниците в делегацията се задължават да проведат минимум 12 двустранни срещи с предварително селекционирани изложители. Регистрацията на срещите ще се осъществи през периода 17 – 28 септември 2012 г., чрез онлайн система, за която допълнително ще получите информация.

 

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летищата на Форли, Болония и Римини, трансферите от хотела до панаира, преводач по време на бизнес срещите, както и входният билет са за сметка на организаторите.

 

Екипът на Италианската Търговска Камара в България е изцяло на Ваше разположение за допълнителна информация.

(референт – Чавдар Горчев, тел./факс: +359 2 846 32 82, е-mail: camcomit@camcomit.bg).


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed