06 Май 2024

Вие сте тук

Международен панаир Пловдив става партньор с китайска фирма за изложения

13.09.2012

Международен панаир Пловдив започна преговори за партньорство за изграждане на изложбени павилиони със Space Idea International Exhibition Group със седалище в Хонг Конг,  съобщиха от пресцентъра на панаира.

 

Фирмата е изработвала съоръжения за Световното изложение в Шанхай през 2010 г., за Олимпийските игри в Пекин, за бизнес форуми в Китай и Япония. Можем да развием стабилно партньорство и дейност в сферата на търговските панаири, туризма и деловите прояви, каза след първите разговори Лю Югуи, генерален директор на китайската фирма. Лю Югуи подчерта, че е впечатлен от силното присъствие на чуждестранни изложители в предстоящия Международен технически панаир, от мениджмънта, инфраструктурата, Конгресния център и дизайна на панаирния комплекс.

 

По време на двудневния си престой гостите ще разгледат националния изложбен център, Стария град, летище "Пловдив" и град Хисаря. Преговорите със Space Idea International Exhibition Group са част от програмата на Международен панаир Пловдив за улесняване на деловите контакти на България и Балканския полуостров с Китай и за отваряне на път за китайски инвестиции в региона, уточниха от панаирния пресцентър.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed