10 Май 2024

Вие сте тук

Мариана Спасова e избрана за председател на Туристическа асоциация Банско

19.12.2011

Мариана Спасова смени Ирина Никулчина на председателското място в Туристическа асоциация Банско /ТАБ/, съобщиха от асоциацията. Изборът е направен на състоялото се годишно отчетно-изборно събрание на ТАБ.

Новият председател е собственик и управител на семеен хотел "Кралев двор". През изтеклата година Управителният съвет положи доста усилия за решаване на проблемите на туристическия бранш както на регионално, така и на национално ниво, посочи членът на УС на ТАБ Илияна Щерева. Дадени бяха предложения по новия Закон за туризма, по повод на въвеждането на новия туристически данък, борбата с нелоялната конкуренция. ТАБ организира празненствата при връчване на наградата на Банско "Зимна столица на Балканите", бе съорганизатор на няколко от събитията в календара на община Банско - оперния фестивал, Дните на Банско в Кавала, състезание по планинско колоездене, планинарския филмов фестивал.

ТАБ подкрепя и ежегодния джазфестивал, оказва съдействие при състезанията по ски за Световната купа в курорта. Съвместно с община Банско традиционно участва на няколко туристически борси, в работни срещи с представители на туристическия бизнес от различни страни, които имат интерес да изпращат туристи в Банско. 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed