27 Апр. 2024

Вие сте тук

Конкурсът "Баня на годината - 2012" отвори за регистрация на участници

08.12.2012

До 4 февруари 2013г. е отворена регистрацията за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012, съобщиха организаторите му. Деветото издание  приема за участие авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти.  В него могат да участват студенти и млади професионалисти с квалификация и опит в областта на интериорния дизайн и архитектурата, продуктов дизайн, пространствен дизайн, инженерен дизайн, индустриален дизайн, приложни изкуства.

 

За тази година конкурсът има нови тема и категории. Темата „В търсене на идеалната баня” олицетворява философията на Ideal Standard – създаване на идеалната баня, която е направена специално за някого, по начин, който го кара да се чувства удобно и приятно всеки ден. Участващите 3D проекти ще се състезават  в две категории от жилищен интериор – „Идеалната баня за моето семейство” (баня до 15 кв.м.) и „Моята баня – това съм Аз!” (баня до 8 кв.м.). Предизвикателство към участниците е освен да проектират идеалната баня, да представят образа на семейството или индивидуалиста, които я използват.

 

Конкурсните заявки ще бъдат оценявани от творческо жури в състав от изявени професионалисти в областта на дизайна и архитектурата. 

 Форматът поставя пред участниците предизвикателството на неограниченото въображение, творческо използване на продуктите с марка Ideal Standard и отваря възможности за нетрадиционни и оригинални хрумвания – елементи, които са заложени и в критериите за оценка.

 

Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”, ще бъдат наградени с посещение на специализирано изложение за дизайн и с допълнителни награди от организаторите. 

 

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Избраниците на публиката в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2012”.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed