04 Май 2024

Вие сте тук

Кабинният екипаж на easyJet с нова дизайнерска униформа

18.07.2013

Пътниците на еasyJet вече ще бъдат посрещани на борда на самолетите от кабинен екипаж в ново стилно облекло, проектирано от екипа на водещия британски дизайнер Джеф Банкс, съобщиха от авиокомпанията. Шест нови елемента са добавени към настоящите костюми, използвани от 5000 души кабинен екипаж в авиокомпанията. еasyJet актуализира униформите на кабинния състав за първи път от 2007 г., след шестмесечен процес на проучване, дизайн, разработка и тестване на новата дреха.  

 

Идеята е да се създаде униформа, която да отразява динамичността и духа на марката „еаsyJet“, да съдържа известния оранжев цвят в съвременна форма на класически стил дреха, за да изглежда елегантно и професионално. Над 100 стюарди и стюардеси са избрани за серия от тестове, в които се оценява дизайна, стила, комфорта, употребата, брандинга и възприемането на новата униформа сред клиентите. Екипажът споделя своето мнение, коментирайки нейния вид, стил, трайност и практичност за работа. Успешният пробен процес завършва с добавяне на две рокли в унисон с нов по-дълъг шал, кожен колан и кожена чанта за дамите, и стилна нова жилетка и вратовръзка за мъжете, които са одобрени с голям успех от кабинния персонал и пътниците.

 

Според Анджела Мълън, мениджър обслужване на кабинния състав, униформата е важна за екипажа, защото е лицето на авиокомпанията. Същевременно в нея хората трябва да  изглеждат добре, да се чувстват професионално, представително и уверено и точно този ефект е постигнат с добавянето на новите елементи.


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed