13 Май 2024

Вие сте тук

До 5% ще са по-високи цените в Албена през лятото

10.01.2012

С до 5 на сто по-високи ще бъдат цените за почивка в черноморския комплекс "Албена" през новия туристически сезон спрямо миналото лято, съобщи заместник-директорът по маркетинг и продажби Йовка Страшилова.

По думите й увеличението е средно за почивните бази, като поскъпване има предимно в реновираните хотели. През миналия сезон туристите цената за почивка в пика на лятото по формулата "All inclusiv" в тризвездни и четиризвездни хотели варираше от 70 до 90-100 лева за ден. Най-евтината почивка в т. нар. висок сезон - нощувка и закуска, излизаше по 25 лева, посочи мениджърът.

През това лято за разлика от миналото само едно дете на семейство ще почива безплатно, а останалите ще получават 70% от цената за възрастен, каза Страшилова. И през новия сезон туристите, настанени в хотелите, ще ползват безплатно чадър и два шезлонга на плажа.


Българите и германците са сред най-активните в отворената още в края на ноември миналата година онлайн система за резервации за сезон-2012 във ваканционното селище. Първите туристи в курорта се очакват през март-април, информира заместник директорът по маркетинг и продажби.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed