26 Апр. 2024

Вие сте тук

Дизайнът на хотела и ресторанта като предизвикателство

08.05.2014

Искате хотелът или заведението ви да придобият съвременно звучене, но не знаете как да го постигнете? Планирате да осъвремените интериора на хотела, но не сте на ти с модерните тенденции?

 

Ще откриете онези, които ще ви предложат най-добрите решения съвсем скоро на среща дискусия на водещи интериорни дизайнери от страната и чужбина, която ще се състои На 20 май – вторник, в бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“.

 

Специален гост на срещата ще бъде Наталия Тодорова - главен интериорен дизайнер в американската компания Gwathmey Siegel Kaufman & Associates Architects LLC. В портфолиото й има проекти на хотелско обзавеждане за луксозни известни хотели като Wyndham hotel, Hilton Garden Inn, Madison Beach Hotel. С много труд и въображение през последните години талантливата дизайнерка превръща ресторанти и барове в едни от най-уютните и желани топ места в Ню Йорк.

 

На срещата в бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“ водещи интериорни дизайнери ще презентират последните си реализирани проекти и ще споделят интересни факти от работата си. Основна цел на събитието е да се дискутира професията интериорен дизайнер, какво представлява тя от гледна точка на българския пазар и в чужбина. От позицията на екип от дизайнери, работещи в България, интериорно студио Фимера, ще представи последните си реализирани проекти. Дизайнерът Александър Георгиев ще презентира реализирани проекти в България и остров Миконос.

 

Домакин на събитието ще е  новооткритият бизнес център, хотел и СПА „Земята и хората“, който  започна серия инициативи, с които успешно се позиционира като място за специални събития и неподправена атмосфера.

 

Организатор е Асоциация на интериорните дизайнери в България. Идеята, която стои зад учредяването на Асоциацията, е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и чужбина и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменияа им. Вече трета година АИДБ работи в тази насока и с предстоящото събитие има за цел да даде възможност на гостите да обменят опит и идеи по между си.

 

Дискусията е отворена за всички настоящи и бъдейщи интериорни дизайнери, студенти и професионалисти, които искат да «си сверят часовника», да научат тенденциите и да се срещнат с успели и доказали се творци.

 

Бизнес център хотел и СПА „Земята и хората“ е уникален по рода си със своята архитектура и съдържание - съчетаващи светлина и разчупени форми. Мисията за развитие на бизнес центъра е ориентирана към симбиозата между земята и хората, към синхрона между материята и духа. Инициирайки тази творческа среща на специалистите в интериорния дизайн, комплексът заявява своето отношение към стила, красивото обзавеждане и архитектура и се превръща във важна част от  социално-културния живот на София.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed