02 Май 2024

Вие сте тук

ВИП апартамент на Кемпински Гранд Арена - в „Топ 101 апартаменти в света”

18.07.2013

Президентският апартамент в Кемпински Гранд Арена - Банско е включен в списъка на „Топ 101 апартамента в света”, създаден от луксозното лайфстайл списание в САЩ, Elite Traveler, съобщиха от хотела.

 

Президентският апартамент на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отвори врати през декември 2012 г. Проектираният от арх.Славин Байлов ВИП апартамент разполага с две спални, обширана дневна стая от приблизително 100 кв.м. с допълнително помещение за хранене, бар, 50-инчов телевизор с плосък екран и конферентна зона за 10 човека. Подовете са покрити с антистатичен вълнен мокет, а естествените материали доминират навсякъде - дограма от черешово дърво, солидна маса за хранене от масивен орех и екокамъни над камината. Апартаментът е на последния, пети етаж на хотела и предлага уникална нощна гледка към вечерните светлини на Банско и величествените очертания на Пирин планина.

 

"Включването на ВИП апартамента  в списъка на „Топ 101 апартамента в света” на   Elite Traveler е наистина  голямо постижение не само за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, но и за България като дестинация", коментира генералният Мениджър на хотела Атанасиос Манос.  "Ние се ангажираме да поддържаме добра осведоменост за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, като същевременно го поставим на международната карта на търсещите лукс туристи. Като се има предвид, че  България не се смята за дестинация от световна класа, списание "Еlite Traveler" определено гарантира отлична промоция както за хотела, така и за дестинацията”, допълни той.

 

В престижната класация а периода юли-август, 2013 г. намериха място също Пентхауз апартаментът на "Хотел Vier Jahreszeiten Кемпински Мюнхен" и Петстайната Делукс Вила с басейн в "Кемпински Хотел Haitang Bay Sanya". 

 

Създадено през 2001 г., "Еlite Traveler" е списание за хора, с най-висок стандарт на живот, което предоставя информация, свързана с пътувания и обслужваща интересите и класата на туристи от елитното общество и им помага да планират  пътешествията си и избора на правилен продукт. Списанието проучва всички аспекти на пътуванията и стила на живот, от семейни ваканции и романтични пътешествия до бизнес пътувания. Всеки брой предлага детайлна информация, която обхваща всички аспекти на луксозния начин на живот, включващи пътувания, мода, бижута, часовници, алкохолни напитки, автомобили, яхти и недвижими имоти.  

 

Списанието излиза в тираж близо 102 хил. екземпляра и има 17 300 уникални онлайн посетители месечно. То достига до читатели, ползващи частни самолети и самолетни терминали в повече от 100 държави.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed