26 Апр. 2024

Вие сте тук

Винария с 20-то издание в Пловдив

15.03.2012

Три международни изложби започнаха днес в Международен панаир Пловдив. Това са изложенията за лозарство и винарство „Винария“,  за храни и напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“,  за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“.

 

Изложението „Винария“, което отбелязва своето 20-о издание,  се организира съвместно от панаира и  Националната лозаро-винарска камара, която заедно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия ще проведе Х международен симпозиум на тема: „Лозарството и винопроизводството на ХХІ век“.


Послучай юбилея в палати 10 и 11 е подреден музей на “Винария”, в който  може да се проследи историята й, представена в снимки и предмети.


В рамките на Международната изложба „Фудтех“ отново ще има Гурме салон, където известни майстори кулинари ще приготвят тристепенно меню. Ценителите на изисканата кухня могат да видят висококачествени италиански храни и вина на изложбата „Вкусове от Италия“.


 „Винария“ и „Фудтех“ се организират под егидата на Министерството на земеделието и храните. В съпътстващата програма  са включени симпозиуми, презентации и бизнес прояви. Сред тях е и посещението на търговска мисия от Холандия, която идва за първи път в Пловдив. 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed