03 Май 2024

Вие сте тук

Борса "Вашата ваканция" предстои в Бургас

08.05.2012

Община Бургас ще бъде домакин на туристическа борса "Вашата ваканция". Тя ще е в периода 10-12 май в сградата на операта в града, съобщиха от общината.

Акцент в изложението ще бъде културният и религиозният туризъм. Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, oбластна администрация-Бургас и общината. Освен като съорганизатор на събитието, министерството ще представи България като туристическа дестинация с информационен щанд от 15 кв. м.
Чрез рекламно-информационни материали на изложбени щандове своя потенциал за развитие на туризма ще представят общини, кметства и фирми, които предлагат бази за отдих и развлечения, туроператори и турагенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; съвети и сдружения по туризъм; информационни центрове; културни институти и др. Ще има също трудова борса, на която работодатели могат да се срещнат директно с мотивирани кандидати за работа и да осигурят необходимия си персонал.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed