28 Апр. 2024

Вие сте тук

Алберто Томба и Петър Попангелов се включват в Световния снежен ден

17.01.2013

Двама от най-известните скиори алпийци от близкото минало ще се включат в петото издание на проекта „Научи се да караш ски” и инциативата на Международната федерация по ски – Световен снежен ден, съобщиха от Кемпински Гранд Арена Банско.

 

По покана на Българска ски федерация пристига трикратният олимпийски шампион Алберто Томба, който вероятно ще бъде гост на най-елитния хотел на курорта - Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Към събитието ще се присъедини и скиор №1 на България Петър Попангелов. Двамата ще дадат старта на „Научи се да караш ски” на Витоша на 19-ти януари.

 

На 20-ти януари на Бъндеришка поляна над Банско Томба и Попангелов ще проведат открит урок на талантливи български деца скиори и ще се включат в тържествата за отбелязване на втория Световен снежен ден, който се организира под егидата на Международната федерация по ски.

 

Вечерта ще завърши с мега парти в бар "Хепи Енд", където световноизвестният DJ Vincent Daubas ще качва адреналина на всички купонджии. Специално за гостите на хотела ще има и кулинарно шоу в уникалния за Банско „Sushi Bar & Teppanyaki Grill ”.

 

 

Програма на Световния снежен ден в Банско

11:30 – 12:30 – открит урок на Алберто Томба и Петър Попангелов с общо 25 деца – 15 деца на 8-9 годишна възраст + 10 деца от други клубове, детска писта

12:30 – снежни игри на които ще присъсват Алберто Томба и Петър Попангелов:

Пързаляне с туби

Пързаляне с шейни

Теглене на въже

19:00- парти в бар "Happy End" с DJ Vincent Daubas

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed