05 Май 2024

Вие сте тук

Албена посреща първите туристи на 16 април

17.02.2011

THExperts

Черноморският комплекс "Албена" ще посрещне първите чужди туристи на 16 април, когато по балнеопрограма се очакват 80 гости от Германия, съобщи търговският директор на акционерното дружество Маргита Тодорова.

По думите й преминалите вече международни туристически борси показват увеличено търсене на почивки на пазара в Германия. Заради събитията в Тунис и Египет през последните дни има индикации за ръст на туристите и от Скандинавия и Франция по българското Черноморие.


"Албена" АД излиза на българския пазар с ниски цени за новия туристически сезон, които според търсенето ще се увеличават, заяви Маргита Тодорова. Тя уточни, че не става дума за обичайните специални цени при ранни записвания. Тодорова коментира, че преди години в по-слаб сезон се е наложило след ранните записвания цените да паднат още и това е предизвикало недоволството на "най-бързите" туристи.
В част от хотелите почивките ще струват колкото миналата година, в други, които са реновирани за новия сезон или предлагат нови пакети услуги, цените ще са с 3-5% по-скъпи, добави тя.

В петък "Албена" ще представи новостите за лято 2011 на туристическата борса "Ваканция и СПА Експо" в Националния дворец на културата в София.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed