25 Апр. 2024

Вие сте тук

Суит Хотел София официално отвори врати

18.09.2013

 Четиризвездният Суит Хотел София - най-новия хотел от групата хотели на фирма НИКМИ, отвори официално врати.

 

 Жулиета Серафимова, директор бизнес развитие на София Хотелс Мениджмънт (дружеството, което управлява хотелите от групата на фирма НИКМИ), Александър Лалков – управител на Суит Хотел София и Магдалена Георгиева – търговски директор в София Хотелс Мениджмънт,  представиха концепцията на новия хотел, както и бизнес модела за управление на трите хотела.

 

След Гранд Хотел София и Сентръл Парк,  Суит Хотел София е третият поред обект на строителната фирма НИКМИ, който отваря врати в София. Хотелът е с категория „4 звезди“, разполага със 122 студиа, ателиета и апартаменти, панорамен конферентен етаж и панорамен ресторант, фитнес, подземен паркинг.

 

Суит Хотел София стъпва на пазара на четиризвездните хотели в София с обещанието за иновативна концепция за хотел. В концепцията са включени редица иновативни за сегмента услуги, които изцяло променят възприемането на хотелската услуга от гостите, каза управителят на хотела Александър Лалков. Сред тях са концепцията „24 часа“, която се прилага за пръв път у нас. Тя предвижда настаняване на гостите по всяко време и възможност да освободят стаята 24 часа след  като са се настанили. Градски ол инклузив, специални отстъпки за студенти и младежи, специални тарифи за гости с дълъг престой са част от другите нововъведения в Суит Хотел София.

 

Конферентният център предлага възможности за организиране на събития до 100 души в зали с естествено осветление.

 

Суит Хотел София ще продължи традицията на Гранд Хотел София и Сентръл Парк Хотел в предлагането на опцията deal for meal – селектирано меню, което се сменя периодично и се предлага на преференциална цена. За гостите на хотела се предлага и така наречения honesty bar – бар на самообслужване, където се предлагат пресни пакетирани храни, предимно сандвичи и салати. Всеки гост на хотела може да избере от селекцията здравословни ястия и да го добави към сметката си на рецепция.

 

Като цяло хотелът залага на здравословното хранене и на пресните съставки, а менюто е съставено от екип под ръководството на главния готвач Жоро Иванов, който е и председател на Евро Ток България.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed