21 Ноем. 2024

Вие сте тук

2013: Тенденции в храненето

The full content of this page is available to premium users only.

Христо Владимиров

 

Какви ще са тенденциите  в храненето през 2013 г.? Експертите от  две международни консултантски компании в областта на ресторантьорството -  Baum & Whiteman и Sterling-Rice Group,  разкриват в подробен доклад какво да очакват хотелиерите и ресторантьорите през следващата година и как да отговорят на променящото се потребителско търсене в условията на продължаваща рецесия.

 

А че то се променя бързо и непредсказуемо, няма съмнение. Много от онова, което е било модерно през 2012 г., ще е напълно забравено, други тенденции ще затвърдят позициите си от последните 2-3 години.

 

 

 1.    По-здравословни менюта

Стремежът към здравословно хранене сред клиентите налага своя отпечатък върху кухнята на ресторантите. Готвачите променят навиците си и заместват маслото и бекона с по-леки съставки. Резултатът е по-здравословна, но и по-вкусна храна.

 

Статията е част от съдържанието на бр.9-10 на THExperts и е достъпна само за абонати.

 

Категории: 
Food's GuideНовини

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed