28 Март 2024

Вие сте тук

Осъвременяване на фитнеса в хотела

The full content of this page is available to premium users only.

 

8 идеи как да го направите по-печеливш

 

Модата си е мода. Днес хората говорят за нещо, утре го забравят само за да си спомнят за него отново други ден.

 

Преди по-малко от десетина години фитнесът в хотела бе на гребена на вълната, след което бе незаслужено забравен – дали защото инвестициите за ъпгрейда му са значителни, дали защото хотелиерите са пренасочили вниманието си към други теми, дали заради разочарованието, че инвестицията не носи необходимия приход…

 

Каквато и да е причината, днес фитнесът в хотела отново се превръща в коментирана тема, донякъде заради всеобщото внимание към здравословния начин на живот и стремежа на хората да поддържат тялото и здравето си във форма.

Един от американските гуру в областта на хотелиерството  - Лари Могелонски, дава съвети как да печелите повече от фитнес-залата в хотела.

 




1. Треньорът има значение

Както във всяка област на живота, и тук големите имена привличат. Ако е правилна максимата, че персоналът е движещата сила на хотела, и тук треньорите формират ядрото на фитнес операциите. Те трябва да бъдат внимателни, знаещи и с персонифицирано отношение към клиентите. Те трябва да са достъпни за всички - не само за тези, които са си записали час. Те трябва да помнят имена, последните разговори и какви  притеснения са имали хората.

 

Пълният текст на статията е достъпен за абонати на THExperts

 

Категории: 
ХотелиМаркетинг и продажби

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed