16 Окт. 2018

Вие сте тук

Food's Guide

     

Съвети

Снимки:
(1)
Главните готвачи в Германия вече от години се опитват да придадат повече колорит на националната кухня. Най-новата находка? Братвурст, направен от говеждо месо Кобе, като това може да е най-скъпата наденица, приготвяна някога. (Говеждото кобе се произвежда в Япония, където се отглежда селектираната порода Wagyu,чието...
Снимки:
(2)
Вместо захар майките да използват в менюто на своите деца пчелен мед, който е изключително полезен, особено в сезона на грипните заболявания – към това призова днес министърът на земеделието Мирослав Найденов при откриването на  ХI-то международно изложение – договаряне  „Пчеларство – Плевен 2013”. „...
Снимки:
(9)
Няколко млади готвачи се докоснаха до автентичната кулинария на Ботуша с майсторски клас на италианският шеф Джани Лонго, който представи в София тайни на типични италиански ястия пред българските си колеги. На серия семинари пред готвачи и ученици от Софийската гимназия по туризъм той сподели тънкостите на истинската...

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed