20 Апр. 2024

Вие сте тук

Novotel – голямото завръщане

The full content of this page is available to premium users only.

В навечерието на откриването на Новотел София се обърнахме към генералния му мениджър Антоан Гего с няколко въпроса във връзка с функционирането на хотела, неговите амбиции и конкуренцията на пазара на бизнес хотели в София.

 Откриването на „Новотел“- София е голямото завръщане на компанията в София, като си припомним факта, че „Новотел“ е първият голям бранд на международна хотелска  верига в столицата преди десетилетия. В същото време това е втори хотел на същата верига в България. Можем ли да очакваме откриването на нови хотели на компанията  more Accor в Бъргария и къде?

 

За  Accor, като водещ хотелски оператор в света и лидер на европейския пазар Източна Европа е важен регион за развитие. След откриването Sofia в края на годината на  Novotel София – хотел, който е в средния ценови сегмент, ние планираме да продължим развитието в икономичния сегмент в българската столица.

 

В близост до Novotel  София  вече съществуват няколко други бизнес хотела от различна категория. Как оценявате конкуренцията във вашия сегмент? Какви цели си поставяте за първата година от съществуването на хотела?   

За да прочетете статията,трябва да сте абонат на THExperts. Как да стане това,вижте тук

 

Категории: 
ХотелиПроекти, инвестиции

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed