29 Март 2024

Вие сте тук

90 участници в изложение за храни и напитки за туризма във Варна

21.04.2015

 

90 фирми  участват тази година  в срещата договаряне "Храни и напитки за туризма - лято 2015", която се провежда във Варна, съобщи организаторът на проявата Тодор Сотиров.


Освен от България в тазгодишното издание на форума има участници от Сърбия, Румъния, Полша. Присъстват също така българските дистрибутори на най-големите европейски и американски производители в хранителната индустрия. 

 

 

Предстои  изложението да се проведе и в курорта "Слънчев бряг" следващата седмица. Очакванията са там да участват над 120 фирми, а форумът да бъде посетен от представители на 180-200 хотела и ресторанта.

 

Ежегодната среща-договаряне "Храни и напитки за туризма - лято 2015" се провежда за 13-та поредна година. Форумът е насочен към производители и дистрибутори, които имат възможност да представят своите продукти и услуги. В изложението участват и фирми за оборудване, и такива, които представят технологии в кухнята. Сотиров покани представители на хотелиерите и ресторантьорите във Варна да посетят изложението, защото то е само в рамките на един ден. 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed