07 Апр. 2020

Вие сте тук

10 начина за подобряване на маркетинговата стратегия на пицарията

The full content of this page is available to premium users only.

Шон Рандазо*


Има ли вашата пицария  стратегия за онлайн маркетинг? Ако не,  крайно  време е да разработите. Въпреки че традиционната печатна реклама  остава един чудесен начин за промотиране на вашата пицария,  ако  не използвате едновременно с това  онлайн маркетингови канали, мога да гарантирам, че се лишавате от добра възможност за насърчаване на продажбите на собствените си специалитети,  да намерите нови клиенти  и да създадете удобства за посетителите си.  Всичко заедно това означава,  че се лишавате от приходи. В заведението си в Детройт сме предприели съгласувани усилия за промотирането му онлайн. Искам да споделя с вас 10 начина,  които успешно използваме и които могат да насърчат и засилят представянето ви онлайн .

 


1 . Добавете възможност за онлайн поръчка към своя сайт.
Ако не разполагате с уебсайт, крайно време е си направите.  Ако вашият сайт не предлага онлайн поръчка , добавете и тази възможност. Не е нужно да плащате скъпо и прескъпо, за да разработят напълно персонализиран решение. Съществува огромен брой евтини, но добри темплейти, които също вършат работа. Съсредоточете се върху вашето меню, промоциите и изпълнението на поръчките.  

 

2.  Създайте блог
Създаването на блог е чудесен начин да се свържете с клиентите (продължителността на  връзката зависи от това дали съдържанието му ще е интересно на читателите) , но също и една отлична възможност да подобрите класирането си в търсачките.  Един добре написан блог ще повиши интереса към вашето заведение.  Тук обаче има един капан:  лошо списваният блог може да доведе до противоположен ефект, затова най-добре е да се обърнете към професионалист, за да бъдат статиите интересни и четивни.

 

Пълният текст на статията е достъпен само за абонати на THExperts

 

 

Категории: 
ЗаведенияНовини

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed