29 Март 2024

Вие сте тук

СИХРЕ 2013 - тенденциите в интериора и оборудването на хотели и ресторанти

10.10.2013

Bocuse d’Or Европа и демонстрации

 

По време на СИХРЕ тази година ще се проведат националните квалификации за  Bocuse d’Or Европа, организирани от  Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ). Българският представител, който ще бъде излъчен, ще вземе участие в престижния конкурс на най-добрите готвачи в света.

 

13-ото издание на СИХРЕ - специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център – София. Организаторите от Агенция Булгарреклама и Националната асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) споделят, че събитието ще бъде едно от най-атрактивните в бранша.

 

Едни от най-големите производители и вносители на кухненско, ресторантско и хотелиерско оборудване ще представят своите нови продукти и услуги. Ще бъде демонстрирано дизайнерско текстилно обзавеждане на хотели и ресторанти, както и широка гама от перилни и почистващи препарати.  Лидерите на българския пазар в предлагането на модерно, иновативно и качествено професионално кухненско оборудване ще демонстрират своите иновации. Хотелиерите, ресторантьорите и търговците, които посетят СИХРЕ, ще могат да се запознаят със системите за 100% компютърна автоматизация - за управление на хотелските услуги, резервации, ресторанти, барове, дискотеки, магазини, както и система за отчитане и планиране на работното време на персонала с възможност за почасово заплащане. За първи път на българския пазар ще бъдат представени два нови модела конвектомати - абсолютен връх на технологията на готварското производство.

 

Сред изненадите на тазгодишното издание на изложението е първото издание на COOLинар - серия от събития, посветени на кулинарното изкуство и любовта към вкусната храна и напитки. COOLинар ще срещне собственици на дигитални медии с кулинарна тематика – блогове и сайтове с рецепти, онлайн общности за кулинария, форуми за кулинария и социални мрежи, с производители на храни и оборудване, собственици на ресторанти и хотели, професионални готвачи, сомелиери и бармани.

 

Нови идеи и решения за обзавеждане на специфичните пространства на хотела и ресторанта ще бъдат показани в специалната зона на интериорните дизайнери, членове на Асоциацията на интериорните дизайнери в България.Творците, които ще присъстват на форума, ще имат възможност да се срещнат с представители на ресторантските и хотелски вериги в страната, да обменят контакти и да договорят възможности за съвместна работа.

 

СИХРЕ 2013  ще се проведе паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. За втора поредна година шестте зали на Интер Експо Център - София ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed