28 Март 2024

Вие сте тук

Рецептата за успех на СИХРЕ

02.10.2014

И тази година в изложбата ще бъдат представени компании от над 15 държави

 

Ако си представим рецептата за привличане на инвестиции като тази на изложeние СИХРЕ, тя би звучала така: смесете доза тематично разделени зони за фирмите участници с щипка атрактивни демонстрации и лъжица разнообразни продукти и услуги. Печете в продължение на 14 години и покрийте с глазура от печеливша бизнес среда.

 

Защо точно СИХРЕ ли? Защото ежегодното привличане на български и чуждестранни специалисти, изпълнителни директори, управляващи съдружници и мениджъри на водещите компании в хотелското, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване превръща СИХРЕ в изложение-оркестър, което има поглед върху всички музиканти в него.

 

Силен старт

 

И тази година рецептата за успех на изложението е детайлно изпипана - едва три седмици след започване на кампанията по продажба на изложбени площи голяма част от тях бяха заети. Въпреки че до началото на изложбата остава още един месец, към момента вече има заявено участие от над 40 директни изложители. Те от своя страна ще представят продукти и услуги на повече от 80 фирми от над 15 държави, сред които Германия, Италия, Испания, Великобритания, Турция и др.

 

На площ от 3500 кв.м изложителите ще покажат най-новите продукти и услуги от хорека сектора.

 

Успех и през 2013 г.

 

Изложението е ключова платформа за работа с професионалисти в областта на хотелския и ресторантьорския бранш, като през 2013 г. участие взеха 48 директни изложители и над 80 представени фирми.

 

СИХРЕ се провежда паралелно с изложенията за хранително-вкусовата индустрия - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд&Дринк, което дава възможност и потребителите да оценят и разберат предимствата на професионалното кухненско оборудване и иновациите. Само през изминалата година изложенията, заели площта на шестте изложбени зали, бяха посетени от над 16 хил. души.

 

Поредното 14-то издание на СИХРЕ ще се проведе в дните от 5 до 8 ноември.

 

 

 

Интересни моменти от програмата на СИХРЕ през 2013 г.

  •          Bocuse d'Or -национални квалификации за най-престижния конкурс на професионалните готвачи, журирани от шеф Андре Токев и шеф Иван Манчев
  •           Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) представи нови идеи и решения за обзавежданена специфичните пространства на хотела и ресторанта.
  •           „Как да пазаруваме дизайн онлайн?“ беше темата на семинар с експертите от dibla.com.
  •          COOLинар - първото издание  на атрактивен формат за среща-семинар, което събра собственици на дигитални медии с кулинарна тематика.
  •          Школи "Бар Мениджър" разкриваха тайните за приготвяне на перфектни коктейли, студени и топли напитки.
  •         „Новите технологии в ресторантьорството - гаранция за здравословно хранене” беше темата на кръгла маса, организирана от Българската туристическа камара.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed