20 Апр. 2024

Вие сте тук

Представяме храни на изложение в Париж

25.02.2013

Български вина, деликатеси, мед, консерви, сладкарска продукция и козметика представя България на петдесетото юбилейно издание на специализираното изложение за селскостопански продукти,напитки и храни – Salon International de L`agriculture.

 

 На изложението, което  се провежда от 23 февруари до 3 март в Париж,  България се представя с обособен щанд, който бе открит от посланика на България в Париж Н.Пр. Марин Райков.

 

Организатори на официалното българско представяне на изложението тази година са Министерство на земеделието и храните и служба „Земеделие и храни“ към посолството на България в Париж.

 

На едно от най-атрактивните и посещавани събития във френската столица, което се радва на голям интерес както от страна на широката публика, така и от специалистите в бранша, на българския щанд са представени вина на избите Мидалидаре Естейт, Тера Тангра, Телиш, Кастра Рубра, Вила Винифера и Анжелус Естейт.

 

Месни деликатеси представя „Тандем- В ООД“, а млечни продукти – „Бор Чвор ООД“. С мед и пчелни продукти представя страна ни „Герада – ГМ ООД“, а с  консервирани зеленчуци и плодове – „Олинеза“. Сладкарски и тестени     изделия на изложението представят „Ивел 93“, „Аристо“, „Кармела 2000“. На щанда присъстват и вече добре познатите и търсени на пазара у нас и по света козметични продукти, представени от фирмите „Био Фреш“ и „Зорица Къмпани“.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed