25 Юни 2021

Вие сте тук

Джордж Миу: Заедно можем повече

The full content of this page is available to premium users only.

 

george-miu-radisson-blu-sofiaТой е млад, компетентен, енергичен и усмихнат. Точно както бихме искали да изглежда всеки хотелиер. И да ни посреща, разбира се. 

Той е Джордж Миу, генерален мениджър на софийския „Радисън“, който оглави хотела преди близо година. Има 21-годишен стаж в хотелиерството и е научил всичко за професията „отвътре“. Според собственотому признание е започнал като белбой и е преминал през всички стъпала  на йерархията, преди да достигне до най-високата позиция в един хотел. „Човек съм на операциите“, казва, визирайки многобройните длъжности, които е заемал и които са били свързани с оперативно управление на хотела.  При целия този опит няма как да не познава хотела из основи и да не знае какво трябва да очаква от всеки служител.

 

Идването му в България и в столичния „Радисън“ съвпада по време с промяната на собствеността на хотела.  С новия собственик идват и амбициозните планове, подплатени с инвестиции, затова реновирането  тръгва с бързи темпове.  Първо се променя  фоайето, след това напълно се преобразява и ресторантът. От един месец е стартирало обновяването и на конферентния блок на хотела, който  според  Джордж Миу ще бъде завършен най-късно до края на лятото. Предвижданията са за разширяване и модернизиране на бална зала „Александър“, както и на някои от малките конферентни зали.  Голямата новина е, че се планира и разширяване на хотелската база, но как точно, ще стане известно съвсем скоро, обещава генералният мениджър на „Радисън“.

 

Още от есента  хотелът отново ще се включи в надпреварата за конферентни събития. Като добавим факта, че ще бъде въведена и новата концепция на Radisson Blu, стартирала през миналата година в хотелите на бранда и озаглавена „Experience Meetings“, можем да предположим, че събитията ще са истинско преживяване.

 

Събитието като преживяване в пет стъпки

Концепцията предлага иновативен подход към основните елементи на деловите срещи и мероприятията

 

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА, ТРЯБВА ДА СТЕ АБОНАТ НА THExperts

 

Категории: 
ХотелиМениджмънт

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed