19 Апр. 2024

Вие сте тук

30-ят SUBWAY® ресторант в България отвори врати

26.11.2012

 Световната верига за бързо хранене SUBWAY® отвори днес 30-ия си ресторант в България, в подлеза на НДК, гр. София. Така компанията вече заема второ място по брой ресторанти сред веригите за бързо хранене в България. 

 

Само за една година броят на обектите е увеличен с 50% и вече сме на път да заемем лидерска позиция сред веригите за бързо хранане, каза при откриването  изпълнителният  директор на Сабуей България Иван Тодоров.  

 

През следващите месеци, веригата предстои да отвори нови обекти, с което очаква да заеме първо място по брой ресторанти в България. Компанията активно набира франчайз партньори в цялата страна и търси възможности за развитие в нетрадиционни локации като бензиностанции, университети, летища, болници и др.

 

Компанията SUBWAY® е най-голямата верига за бързо хранане в света, с общо 38 144 ресторанта в 99 държави. В България тя присъства от 2008 г., като в момента има ресторанти в София, Варна, Бургас, Пловдив, Слънчев Бряг и Златни пясъци.

Управлявана на франчайз принцип, компанията бележи бързо развитие на българския пазар. Само три години след откриването на първия SUBWAY® ресторант в страната, през 2011 г. компанията отвори своя 20-ти обект и бе отличена за „Най-добър стартиращ бизнес” от сп. Forbes България. През 2012 г. компанията отвори 10 нови локации в България.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed