26 Апр. 2024

Вие сте тук

Хотели и туроператори за пръв път с оферти за Черния петък

29.11.2013

Няколко хотела и туроператора за пръв път предложиха тази година оферти в познатия отдавна на американци Черен петък, в който по традиция се предлагат разпродажби с огромни намаления.

 

За пръв път тази година български туроператори и хотелиери опитаха също  този инструмент за продажби.

 

Хотел „International Hotel Casino & Tower Suites” в курорта „Златни пясъци” обяви за днешния ден първия си Черен петък с намаления за новогодишните оферти. Само днес е валидна офертата, според която всеки, който си купи новогодишен куверт, ще получи ваучер за безплатно ползване на хотелски услуги, които включват ползване на SPA Център, обслужване в стаята, два ресторанта и лоби бар.

 

Промоционални оферти предлага в деня на големите намаления и сайтът allinclusive-pochivki.eu, където само днес има възможност да се закупят пакети за почивка с намаление в Пампорово, Боровец, Банско, Разлог и Балчик.

 

Специални оферти за пътувания в чужбина предлага само дсес Перфект Тур. Нова година в Мексико, Коледа в Лапландия, посещение на Дисниленд в Париж са избраните от тях предложения.

 

Засега интересът към първия в България Черен петък не беше много голям, както и неговата ефективност, коментира  Радослав Миланов от „Варна Турист Сервиз“. Според него хората подхождат много плахо  и с недоверие към кампанията. Питат, разпитват, гледат, смятат, но в крайна сметка, като че ли си мислят, че ще бъдат измамени за нещо, казва той.  В същото време компанията е подбрала  за днешната си оферта само хотели, с които е имат по-специални и преференциални условия, с качествен и сигурен продукт. Само така можем реално да предложим на хората намалена услуга, защото не искаме да подвеждаме никого и да губим клиенти и репутацията си на коректен туроператор и надежден партньор, категоричен е туроператорът. В същото време Радослав Миланов очаква, че този тип намаление тепърва ще  придобие популярност в България. Засега хората трудно възприемат реалната  идея, но  може би занапред ще започне да функционира по-успешно, казва той.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed