01 Окт. 2020

Вие сте тук

С вкус на СИХРЕ

05.11.2014

Тази година в изложeнието ще бъдат представени близо 100 световни бранда

 

Ще усетите вкус на млечен шоколад или печени ядки със специалните кафета, приготвени от майстори баристи. Ще дегустирате висококачествени алкохолни напитки, запознавайки се и с начина на производство и вкусовите им характеристики. Ще разберете какви са възможностите за развитие на целогодишен туризъм в страната.

 

Заповядайте на 14-ото издание на специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване СИХРЕ, което отваря врати днес в Интер Експо Център. С тематично разделени зони над 60 изложители ще представят най-новите продукти и услуги на близо 100 световни бранда за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване. В изложбата ще бъдат показани компании от 15 държави на площ от 3500 кв.м.

 

В дните до 8 ноември

Всяка година изложението е неразделна част от икономическия живот на София и заема важно място в календара от събития на града, а мащабите му го превръщат в най-големия бизнес форум в страната за хорека сектора.

 

И тази година целите са пределно ясни: предоставяне на директен контакт с участващите компании от индустрията, сключване на договори и създаване на общност около продукта на всяка фирма.

 

В допълнение посетителите на СИХРЕ ще наблюдават как майстори баристи от Асоциацията на българските баристи приготвят гурме кафета по няколко алтернативни метода. Те ще демонстрират и извличане на екстракт от кафеените зърна, за да достигнат до най-вкусната и ароматна част от съдържащите се етерични масла и, разбира се, ще разказват за вкусовете на ароматната течност.

 

Освен това Beverage Convent ще направят демонстрации на атрактивното шоу-барманство и ще проведат лекции и обучения за пълноценното практикуване на професията.

 

По време на изложението ще бъдат проведени и различни семинари и работни срещи, а Националната художествена академия, Професионалната гимназия „Велизар Пеев“ и Софийската професионална гимназия по туризъм ще демонстрират развитието си в различни специалности, чрез творби и продукти.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed