24 Апр. 2024

Вие сте тук

СИХРЕ`2012 - нови решения за ресторантьорството и хотелиерството

01.11.2012

Интер Експо Център като постоянен партньор на браншовите асоциации организира днес бизнес среща на тема „Реалност и перспективи в хранително-вкусовата промишленост и хорека индустрията“.

Представители на Национална Асоциация Хорека,  Асоциациите на месопреработвателите и млекопреработвателите, Националната асоциация на млекопреработвателите , Националната лозаро-винарска камара и Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите се събраха днес, за да представят и обсъдят най-наболелите казуси на бизнеса. Освен арена за провеждане на форумите, изложбеният комплекс на София има за цел  да е максимално полезен на бизнеса и да работи за решаване проблемите на конкретните индустрии.

 

12-то издание на СИХРЕ (специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване) ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

 

Над 60 са участниците в международната изложба, а сред акцентите са:

 

 “WONDERBAR” павилион в зала 6 - демонстрации на училището и тренинг-центъра за бармани - Bartender и Barmanager. Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч. чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00ч.

 

Актуалните проблеми на българския туризъм ще се дискутират на среща в зала „Родопи“ в четвъртък, 8 ноември от 11 ч. от Българската туристическа камара, а Българската агенция по безопасност на храните ще изкаже препоръки, съобразени с резултатите от проверките през летния туристически сезон.

 

Носителят на три златни медала и диплом в бранш потребителски стоки – „Батерия“ АД. Компанията е член на PLMA (Международна търговска асоциация на производителите и доставчици на собствени търговски  марки на хранителни продукти за магазини и на нехранителни продукти за супермаркети и дрогерии) ще представи нови почистващи препарати  за домакинства, офиси, хотели и ресторанти.

 

На СИХРЕ ще бъде представен софтуер, благодарение на който клиента има възможност сам да направи своята поръчка в ресторанта с помощта на IPad и приложението Rk-Order. Професионално високотехнично кухненско оборудване гарантиращо мощност, надеждност и елегантност ще покажат уредите на марката MODULAR, демонстрирайки новата серия EMOTION.

 

Изложението ще е полезно и на най-претенциозните интериорни дизайнери – ще бъдат представени мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, летни градини, тераси, диско клубове, конферентни зали, басейни, СПА центрове, домове и офиси, внос от водещи производители в Италия, Турция, Гърция и Далечния Изток.

 

Специализиран форум с традиции ще събере най-атрактивното с света на хотелския и ресторантьорски бизнес, като провокира генериране на по-висок комфорт и ниво на обслужване.

 

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и във Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter)

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed