01 Окт. 2020

Вие сте тук

Работна закуска анонсира СИХРЕ`2012

25.10.2012

Актуалното в  българския туризъм съпътства представянето на решения
за ресторантьорството и хотелиерството

 

Председателят на асоциация ХоРеКа Георги Георгиев ще представи резултатите от проверките на Българска агенция по безопасност на храните през летния туристически сезон на работна закуска, предхождаща 12-ото издание на СИХРЕ, съобщиха организаторите на събитието.

 

Интер Експо Център, в качеството си на дългогодишен организатор на международни специализирани форуми и постоянен партньор на браншовите асоциации, организира бизнес среща на тема „Реалност и перспективи в хранително-вкусовата промишленост и хорека индустрията“. Представители на Асоциациите на месопреработвателите и млекопреработвателите, Националната асоциация на млекопреработвателите, Националната лозаро-винарска камара и Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите ще се съберат на 1 ноември в Гранд хотел „София”, за да представят и обсъдят най-наболелите казуси на бизнеса.

 

Освен арена за провеждане на форумите изложбеният комплекс на София има за цел  да е максимално полезен на бизнеса и да работи за решаване проблемите на конкретните индустрии.

 

Специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване СИХРЕ ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

 

Докато посетителите се запознават с най-добрите специалисти в сферата на цялостните решения в ресторантьорството и хотелиерството, ще могат да се отпуснат, слушайки хубава музика в специалния “WONDERBAR” павилион в зала 6. Изненадващи и интересни демонстрации са подготвили професионалистите на училището и тренинг-центъра за бармани - Bartender и Barmanager. Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч. чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00 ч.

 

Актуалните проблеми на българския туризъм ще се дискутират на среща в зала „Родопи“ в четвъртък, 8 ноември от 11 ч. от Българската туристическа камара, а Българската агенция по безопасност на храните ще изкаже препоръки, съобразени с резултатите от проверките през летния туристически сезон.

 

На специализираната изложба новите си продукти ще представи и фирмата носител на три златни медала и диплом в бранш потребителски стоки – „Батерия“ АД. Компанията е член на PLMA (Международна търговска асоциация на производителите и доставчици на собствени търговски  марки на хранителни продукти за магазини и на нехранителни продукти за супермаркети и дрогерии). Почистващи препарати  за дома, автокозметика, функционална парфюмерия и батерии - продуктите на фирмата са насочени към домакинства, офиси, хотели и ресторанти.

 

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и във Facebook.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed