28 Март 2024

Вие сте тук

Нов поглед към минибара

26.11.2013

Ако обикновено в един минибар в хотелската стая гостите могат да намерят безалкохолни и алкохолни напитки, снаксове и десерти, съвсем различно е отношението към него в The Queen, нов луксозен арт-тематични хотел в Уест Сайд на Манхатън, Ню Йорк. В допълнение към традиционния хладилник със закуски и напитки  208-те стаи в хотела разполагат в минибара с висок клас продукти като бижута, чанти и копчета за ръкавели.

 

Голяма част от стоката идва от Bergdorf Goodman, универсален магазин в близост до хотела и ще се подменя всеки сезон. Освен дизайнерски чанти, бижута и аксесоари, някои от които са направени специално за хотела, в минибара има луксозни шоколадови бонбони, свещи, карти и други дреболии, които могат да потрябват на гостите или просто да ги харесат като сувенир.

 

Ние искаме да бъдем различни, а не просто да предлагаме нещата, които ги има във всеки друг минибар,  казва пред Ню Йорк Таймс генералният мениджър на хотела Холи Бройх. Според нея специалното им предлагане ще даде на гостите  възможност да  получат усещане за най-новите модни тенденции,  както и да намерят в хотела всичко, което могат да намерят в квартала.


Цената на всеки от предметите ще е от 15% до 20% по-ниска, отколкото в магазините, и ще варират между $ 28  $ 8,000.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed