23 Апр. 2024

Вие сте тук

Най-странните искания на гостите

12.09.2012

Кои са най-странните искания на гостите на хотелите? Веригата Best Western се опита да открои най-необичайните от тях, отправяни към служители на различни нейни хотели във Великобритания, съобщи belfasttelegraph.co.uk.

 

Според служителите на хотела най-необичайна им се видяла молбата на един от гостите, който поискал да му бъде доставен пор. Той възнамерявал да посети шоу на животни, на което не искал да се появи без придружител.   

 

Гост на друг хотел на същата верига поискал да му бъде намерен скраб от морска сол, с който собственоръчно да премахне изкуствен тен от кожата си.

 

Имали са и гост, който поискал  да му бъде осигурено допълнително място на масата, за да постави върху нея религиозна статуя. Друг пък поискал допълнително легло в стаята, на което да спи  кукла.

 

Сред посетителите  имало и такъв, който най-сериозно поискал в стаята му да бъде изпратено привидение.

 

В хотел на Best Western в Бирмингам, разположен на около 70 мили от най-близкия воден басейн, гост поискал да си резервира стая с гледка  към морето.

 

Още по-изненадани били служителите, когато посетител поискал стая на първия етаж, за да може да паркира там мотоциклета си.

 

Сред странните питания, отправени към персонала, бил и въпросът дали в цената на нощувката е включена и закуската... за кучето му.

 

Най-често посетителите на хотелите искат допълнителни халати за баня и хавлиени кърпи, се обобщава в  проучването на Best Western.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed